AD Plastik Grupa

Dioničko društvo AD Plastik najveći je hrvatski proizvođač plastičnih dijelova za automobilsku industriju. Društvo je nastalo 1992. godine izdvajanjem iz bivše Jugoplastike, da bi se 1996. godine oblikovalo kao dioničko društvo, pod današnjim imenom. Privatizirano je 2001. godine, na bazi tzv. programa radničkog dioničarstva, koji je uspješno realiziran, stoga su djelatnici AD Plastik-a danas vlasnici skoro jedne petinе dionica svoje kompanije.

Razvijamo i proizvodimo proizvode iz plastičnih materijala za autoindustriju. 
Inovativnim i kreativnim dostignućima doprinosimo uspjehu naših kupaca.
U ispunjavanju ciljeva poslovanja, primjenjujemo načela društveno-odgovornog i etičkog poslovanja na dobrobit šire društvene zajednice i ostalih dionika.


Vizija nam je biti tržišni lider u razvoju i proizvodnji plastičnih proizvoda u istočnoj Europi, pri tome ostvarujući prepoznatljivu ulogu u globalnoj industriji razvoja i proizvodnje plastičnih komponenti za automobile. Kontinuiranim unapređenjem u području istraživanja i razvoja naših proizvodnih procesa, uz inovativna idejna rješenja, želimo kupcu osigurati uslugu kojom ćemo doprinijeti kvaliteti njegovog kompletnog proizvoda.

Viziju želimo ostvariti uvažavajući načela društveno-odgovornog poslovanja s naglaskom na kvalitetu proizvoda, a na zadovoljstvo naših kupaca, zaposlenika, poslovnih partnera i dioničara.